Izbo ženu po licu i vratu, sad tvrdi da se ničeg ne seća jer je bio pijan

Unakaženu ženu ostavio je u krvi i nesvesti da leži u stanu i pobegao

policija
Foto: Pixabay

Željko S. (33) iz Pančeva, koji je uhapšen zbog nasilja u porodici, odnosno jer je brutalno pretukao suprugu Valentinu T. S. (44) i zadao joj više povreda nožem po licu i telu, priveden je i saslušan u pančevačkom Osnovnom tužilaštvu.

On je, kako nezvanično saznaju “Novosti”, tvrdio da se gotovo ničega ne seća, jer je bio pijan i da mu je žao. Njemu je sud na predlog Tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

Uhapšen nasilnik koji je ženu izbo nožem

On je uhapšen 22. januara, nakon što je oteo suprugu Valentinu, koja je, pre toga, odlučila da ode od muža nasilnika i nastavi život kod majke. Doveo ju je u svoj iznajmljeni stan u Drumskoj ulici i, posle kraće svađe, počeo da je tuče. Nakon toga, uzeo je nož i njime je, iživljavajući se, sekao po grudima i licu. Unakaženu ženu ostavio je u krvi i nesvesti da leži u stanu i pobegao.

Na sreću, Valentinina majka, koja je posumnjala da zet ima nameru da ubije njenu ćerku, prijavila je policiji otmicu i nasilje. Željko je ubrzo pronađen i uhapšen, a Valentina je sa teškim povredama, vozilom Hitne pomoći, prevezena u VMA i smeštena na Odeljenje maksilofacijalne hirurgije.

Ona je, kako se saznaje iz ove ustanove, operisana i njeno stanje se prati. Valentina je i dalje u teškom stanju, ali srećom, nije životno ugrožena.

Izvor: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar