“Borac za slobodu kvalifikuje ljude kao izdajnike”: Brnabić komentarisala tvit Đilasa

"...Bravo. Upoznali smo ga", napisala je, između ostalog premijerka

TANJUG/ Vlada Srbije/ Slobodan Miljevic

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas preneo je na svom profilu na Tviteru tekst koji je napisao Mlađan Đorđević, bliski saradnik Dragana Ðilasa i bivši savetnik za Srbe u regionu Borisa Tadića.

“Ovo je Mlađan Đorđević, moj najbolji prijatelj, više od 30 godina borac za slobodu, demokratiju i humanista. Tekst za one koji čitaju svašta o njemu, a ne znaju ga – da ga upoznaju. Ali i tekst za sve one koji ga pljuju – da se postide. Ako za stid znaju”, napisao je Đilas.

Uskoro je usledio komentar premijerke Srbije Ane Brnabić: “Borac za slobodu i demokrata” u intervjuu: kvalifikuje ljude kao “izdajnike” + kaže da ste Vi iza protesta “1 od 5 mil” + kaže da koliko god građana izađe na izbore legitimitet Skupštine neće priznati (važnost građana = 0) + vređa sve ostale iz opozicije. Bravo. Upoznali smo ga”.

Mlađan Ðorđević rekao je za Danas da od 2012. godine nema slobodnih izbora, već, kako tvrdi, “nameštenih i pokradenih sa unapred poznatim rezultatom”.

On je rekao i da nema uslova za “slobodne izbore” ni ove godine, te da stoga bojkot mora biti na svim nivoima.

Tvrdi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema nikakvu politiku, osim očuvanja svoje vlasti, te da već osam godina “drži ljude u siromaštvu i strahu, ucenjuje ih i pritiska”.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar