Vesić prejako uzvratio Đilasu: Dokle će da nas ovaj lopov BRUKA NA SVAKOM KORAKU?

Povod novog sukoba kritika izgleda Trga republike

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić napisao je na svom Fejsbuku da Dragan Đilas preko svog portala pokušava da zabrani da se na Trgu republike od cveća naprave grbovi Srbije i Beograda.

“Ne zna se šta je gore. To što je Đilas neznalica ili što mu smeta srpski grb na Tru republike? Najgore je što je lopov, ali o tome ćemo drugi put. Hajde da nazovemo stvari pravim imenom. Dragan Đilas bi preko svog portala da zabrani da se na Trgu republike od cveća naprave grbovi Srbije i Beograda!? A šta bi Đilas želeo? Možda grbove Albanije i Tirane? Dokle će više ova neznalica, kojoj je samo novac bitan, da nas bruka? Smeta mu sve što ima veze sa Srbijom, a to smo mogli da da vidimo kada se protivio izgradnji jarbola sa srpskom zastavom. Verovatno bi Đilas bio srećan da pravimo jarbol sa albanskom zastavom? Đilas je jedini lider opozicije u svetu koji građanima svoje zemlje ne čestita Dan državnosti!? Ali ne mrzi Đilas samo srpske simbole. Još nismo zaboravili kako je napao Švedsku zbog projekcija na zgradi Skupštine grada Beograda povodom praznika Svete Lucije”, napisao je Vesić.

On je dodao da pomenuti opozicionar uvek pusti nekog svog kerbera sa lanca da napravi glupost da se ne bi on izlagao.

“Za to služe Boško Obradović, Borko Stefanović, Đorđe Stefanović, Jugoslav Ćosić… I sutra će da priča, kada vidi reakciju javnosti, kako nije on bio protiv srpskog grba na trgu. Pričaće kako je to sama uradila “pijana budala”, kako ga inače zove, direktor ovog Đilsovog sajta, poznat po tome da je sa svakog posla od BK, preko do Đilasove i Miškovićeve novine Pres, pa do vaterpolo klub Partizan i FK Crvena zvezda izbačen zbog krađe. I kada budemo postavili cvetni grb moraćemo da ga čuvamo da direktor ovog Đilasovog portala ne dođe da pokrade cveće sa Trga. Jer to je njegov nivo krađe – cveće, toalet papir, pranje istog automobila tri puta dnevno, kavijar u keteringu… Takve Đilas voli”, napisao je Vesić.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar