Leonardo Dikaprio reklamira novog “fiću” na struju (VIDEO)

Nije neobično što baš ovaj holivudski glumac reklamira električno model automobila

Foto: printscreen/youtube

Glumac Leonardo Dikaprio akter je novog reklamnog spota za novi električni fiat 500e. Naziv spota je “Reinkarnacija”.

To što je predstavljena potpuno nova generacija modela Fiat 500e koja će biti pokretana isključivo električnom energijom, ne znači da će odmah prestati prodaja aktuelnog. On će se proizvoditi još nekoliko godina, uporedo sa novim.

Kako bi pomogao razvoj strategije Fiata 500e, inspirisanog promenom i željom da se Zemlji pruži bolja budućnost, brend Fiat je pozvao zvezdu koja je posvećena borbi protiv klimatskih promena i branjenju biodiverziteta već duže od 20 godina.

Video kampanja naziva „All-In“ (Uložiti sve), koja je postavljena na Jutjub, a posvećena je „La Prima“ launch edition / prvobitnoj verziji, uključuje Leonarda Di Kaprija koji poziva sve da se više posvete borbi protiv klimatskih promena, sa održivošću kao ciljem: „Moramo uložiti sve“, kaže on u svom govoru. Fiat je prihvatio izazov, čineći ovo delom svoje misije, i dao je svoj najdragoceniji dragulj, model 500, kako bi ponudio svoj prvi potpuno električan model.

Potpunom elektrifikacijom modela 500, možemo pomoći očuvanju Zemlje, našeg doma, navodi se u reklmi.

U nastavku pogledajte dva inegralna spota u kome Dikaprio reklamira Fiat 500e.

Inače, novi Fiat 500e je šest centimetara duži od starog, isto toliko je širi i četiri centimetra je viši. POkreće ga elektro-motor sa 116 konjskih snaga uz pomoć litijumske baterije kapaciteta 42 kWh, što je dovoljno za autonomiju od oko 320 kilometara po novom, realnijem WLTP ciklusu.

Velika novina je i to što će Fiat 500e biti prvi auto A segmenta koji će imati mogućnost autonomne vožnje drugog nivoa, što znači da će sam upravljati i držati sredinu saobraćajne trake.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar