Oglasila se i policija povodom vesti da je žena, obolela od korone, ušla u poštu

Žena koja je donela doznake je susetka koja vodi brigu o zaraženoj osobi

Foto/Pixabay

Zagrebačka policija, nakon što je objavljena vest da je žena zaražena koronavirusom jutros bila u pošti u zagrebačkom naselju Zapruđu, saopštila je da je utvrđeno da to nije tačno i da ona nije zaražena.

Kako prenosi Jutarnji list, žena koja je došla u poštu je susetka osoba koje su u samoizolaciji, dok ona sama nije zaražena. Njeno upozorenje zaposlenima u pošti da šalje dokumente drugih osoba, koje imaju koronavirus, očigledno je pogrešno shvaćeno, pa je nastala panika.

Policija je saopštila da je žena došla u poštu kako bi predala doznake za bolovanje druge osobe, koje je bilo potrebno poslati u njegovo preduzeće.

Utvrđeno je da ona ne boluje od koronavirusa, a da papiri pripadaju osobi koja je zaražena i koja ne izlazi iz svog stana.

Žena koja je donela doznake je susetka koja vodi brigu o zaraženoj osobi i njegovoj porodici, koja se nalazi u samoizolaciji.

Prilikom predavanja papira, imala je ljudsku potrebu da napomene da je reč o doznakama osobe zaražene Covidom-19, što su zaposleni pogrešno shvatili u smislu da je ona zaražena, navodi policija.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

KORONAVIRUS U CRNOJ GORI: U bolnicama 42 pacijenta, troje na respiratoru

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar