Stefanović obišao policajce: Pokazali da su uvek uz svoj narod kada je teško

„Hteo bih još jednom da pozovem sve građane da poštuju naložene mere, jer time čuvamo živote i utičemo da se smanji širenje koronavirusa"

Foto: MUP

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas jedan od punktova u Beogradu, na kome policijski službenici kontrolišu poštovanje zabrane kretanja, i zahvalio se pripadnicima policije na ogromnom požrtvovanju i zalaganju koje pokazuju prethodnih nedelja.

Foto: MUP

Ministar je policijskim službenicima podelio i lanč pakete, koji su donacija pojedinih kompanija u Srbiji.

„Hteo bih da se zahvalim Privrednoj komori Srbije i kompanijama koje su na ovaj način pokazale solidarnost i odgovornost. Ovim gestom oni su istakli da cene težak posao policijskih službenika, koji brinu o bezbednosti građana i sprovođenju mera Vlade Srbije“, naglasio je ministar.

Stefanović je rekao da je više hiljada policajaca na zadacima širom Srbije, čime pokazuju da su uz svoj narod uvek kada je teško.

Foto: MUP

„Hteo bih još jednom da pozovem sve građane da poštuju naložene mere, jer time čuvamo živote i utičemo da se smanji širenje koronavirusa, kako bi trenutnu situaciju prevazišli sa što manje posledica“, naglasio je ministar Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

STEFANOVIĆ: Uspeli smo da sačuvamo najosetljiviju grupu, Đilas napada mere jeftinom demagogijom

 

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar