Evo ko je policajka o kojoj svi pričaju: Ono što je uradila pred Vaskrs oduševilo je Srbiju, a jedna žena joj je posebno zahvalna

Nije očekivala da će se zbog njenog gesta dići tolika prašina

Foto: Facebook printscreen

Srbiju je nedavno oduševio status jedne korisnice Tvitera koja je ispričala da joj je policajka donela jaja za Uskrs kako ne bi prekršila policijski čas i izložila se riziku od virusa. Kurir otkriva da je reč o mladoj Tamari Petrović (20), koja radi u policijskoj ispostavi MUP u Loznici.

“Dežurala sam taj dan i u stanici je zazvonio telefon. Javila se žena koja je objasnila da je bila nesmotrena i da je ofarbala sva jaja, a zaboravila da odvoji deo njih za prazničnu tortu. Tražila je dozvolu da ode kod svoje drugarice i uzme jaja i pitala kolika je kazna za kršenje zabrane kretanja tokom policijskog časa. Ta žena je majka četvoro dece i nisam mogla da dozvolim da dovodi sebe u rizik. Ponudila sam joj da sačeka da završim smenu, oko 19 časova, i da ja odem do njene drugarice i donesem joj jaja, što je ona oduševljeno prihvatila”, kaže Markovićeva za Kurir.

Ona dodaje da nije očekivala da će se zbog njenog gesta dići tolika prašina.

“I žena i deca su bili presrećni kad sam im donela jaja. Postupila sam ljudski, a i smatram da je srpska policija uvek tu za svoje građane. Na početku vanrednog stanja kolega i ja smo pomogli medicinskoj sestri iz Banje Koviljače koja nije znala kako da se vrati kući, tako što smo je mi odvezli”, kaže Tamara, koja u policiji radi tek šest meseci.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar