Građanima i 5.000 dinara ako letuju u Srbiji!

"Mi se borimo na dva fronta, jedan nam je borba za ekonomiju, a drugi za živote", kazao je ministar Siniša Mali

Novac

Foto/ printscreen/youtube

U okviru ekonomskih mera, koje će država preduzeti da bi ublažila posledice koronavirusa, rebalansom budžeta biće izdvojeno još dve milijarde dinara za nove vaučere za letovanje u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali gostujući u emisiji “Vreme korone” na televiziji Pink.

“Već sutra u rebalansu budžeta izdvajamo dve milijarde dinara za 400 hiljada novih vaučera za letovanje u Srbiji za naše građane. Oni će dobiti po pet hiljada dinara da letovanje bude isplativije”, naglasio je ministar i dodao:

“Mi se borimo na dva fronta, jedan nam je borba za ekonomiju, a drugi za živote”, kazao je on i dodao da Srbija uspeva na ta oba fronta prevashodno zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

On je kazao da je Srbija u roku od 12 dana izašla sa merama podrške našoj privredi, i to sa 600,8 milijardi dinara, što je polovina našeg godišnjeg budžeta.

“Samo šest zemalja izašlo sa takvim velikim merama, SAD, Kina, Francuska, Nemačka, Velika Britanija možda još neka zemlja i Srbija”, rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

EKONOMSKE MERE U SRBIJI: Evo kada počinje isplata od 100 evra!

Izvor: Informer

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar