Suprug joj je preminuo u bolnici sam: Od poslednje poruke u njegovom telefonu se ZALEDILA (FOTO)

Dao joj je do znanja i da želi da nakon njega pronađe sreću i ljubav ako bude mogla

Foto: Pixabay

Kad je Kejti Koleo (33) stigla u bolnicu, njen suprug Džon (32) već je bio mrtav i nije stigla da se oprosti od njega. Poslednjih mesec dana proveo je na lečenju od koronavirusa, a na kraju je umro od srčanog udara, prenosi “Buzzfeed”.

Tek kad su joj iz bolnice vratili njegove stvari i kad je pregledala mobilni telefon kako bi sačuvala fotografije, pronašla je poslednju poruku koju joj je napisao.

“Volim vas svim srcem i sa vama sam proveo najbolji život koji sam mogao da zamislim. Srećan sam i ponosan što sam tvoj muž i otac. Kejti, ti si najdivnija i najbrižnija osoba koju sam ikad upoznao. Ti si zaista jedinstvena. Potrudi se da proživiš život sa istom srećom i strašću zbog koje sam se zaljubio u tebe. Videti te kao najbolju mamu našoj deci je jedna od najboljih stvari koje su mi se dogodile”, napisao je.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Posted by Katie Coelho on Среда, 22. април 2020.

“Bio sam tako srećan. Ako nađeš nekoga, ne ustručavaj se ako znaš da će voleti tebe i decu. Voleo bih to za tebe. Uvek budi srećna, bez obzira na sve”, napisao je Džon.

Kejti nije znala da je spremio tu poruku, a sigurna je da ju je napisao nekoliko nedelja pre smrti. “Iako se ceo mesec borio za život, znala sam da je do poslednje sekunde hteo da meni i deci bude dobro. Znao je da mi mora nešto da napiše jer dugo nismo mogli da razgovaramo”, rekla je za “Buzzfeed”.

Posted by Katie Coelho on Понедељак, 20. април 2020.

Posted by Katie Coelho on Четвртак, 31. октобар 2019.

 

 

U poruci joj je dao do znanja i da želi da nakon njega pronađe sreću i ljubav ako bude mogla. Upoznali su se dok su studirali, a venčali su se 2013. godine. Imaju dvoje dece, dvogodišnjeg Brejdana i Peni koja ima samo 10 meseci.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar