Vučić saopštio: “Srpska ekonomija je SNAŽNA, može sve da izdrži”

Predsednik je zamolio ljude da novac troše u svojoj zemlji

Foto: Pritnscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan što Srbija može da potvrdi predviđanja MMF, kao i da je naša ekonomija snažna i može sve da izdrži.

“Važni su nam mali preduzetnici, dajemo im tri minimalca za radnike. Nisam ja ovo reako da ćemo biti prvi, to je rekao MMF. Naša procena je 5,1 rast, ali da nismo imali vanredno stanje bilo bi preko 6. Mi uvek sebe potcenjujemo. Ja sam ponosan što možemo predviđanja potvrdimo. Naša industrija raste, ne samo građevina. Srpska ekonomija je snažna i može sve da izdrži”, kaže Vučić.

Vučić: “Od četvrtka neće biti vanrednog stanja! Izbori 14. ili 21. juna!”

On je zamolio ljude da novac troše u svojoj zemlji.

“Molim ljude da taj novac potroše u Srbiji. Naša računica je da smo na nuli. Ili da budemo jedina zemlja koja je pozitivna. Lekari isto misle da je najbolje da se ostane u Srbiji”, istakao je predsednik.

“U hotelijersko-turističkom sektoru su najveći gubici zbog korone, kao i muzičko-kulturna scena. Kako ćete da dođete na Exit? Mi brinemo o novosadskim i beogradskim turističkim radnicima. Na kraju 2017. mi smo imali 10 milijardi zaostatka u odnosu na Hrvatsku, danas je to 7 milijardi, ali za dve godine ćemo ih prestići u BDP-u.”

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar