Stefanović pokazao fotografije: Otkud Đilas u društvu tri narko-dilera?

Ministar je naglasio da policija "hapsi sve, nevažno odakle su"

Foto: Printscreen/ TV Pink

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je, gostujući u Nacionalnom dnevniku na televiziji “Pink”, da želi da se zahvali  ljudima iz policije i svima iz sektora ministarstva jer su radili danonoćno kako bi građanima bili od pomoći.

“Ono na šta sam mnogo ponosan je što pored cele ove situacije nisu zapostavili svoje redovne zadatke, pa sam sada doneo fotografije da vidite zaplene droge u poslednjih nekoliko dana”, rekao je ministar.

“Doneo sam tri fotografije, na jednoj je Dragan Đilas sa Milanom Dabovićem, koji je osuđen na šest godina zatvora zbog 2,4 kilograma kokaina koji su mu pronašli službenici policije na Brankovom mostu”, rekao je Stefanović i dodao :”Na drugoj fotogafiji je Đilas sa Milutinom Bakićem iz Kuršumlije koga je policija uhvatila u kamionu sa 66 kilograma droge, a na trećoj fotografiji je opet Đilas sa Novakom Filipovićem, koji se sumnjiči da je deo kriminalne grupe iz Pančeva, jako blizak Mariniki Tepić, a u trenutku hašenja je imao 14 kilograma narkotika”.

Foto: Printscreen/ TV Pink

Na kraju je ministar postavio pitanje kako je moguće da se Đilas slika sa svima njima, ali potom je istakao “mi hapsimo sve, nevažno odakle su, ako je neko narkodiler biće uhapšen”.

Foto: Printscreen/ TV Pink

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar