Mrtva BEBA nađena na deponiji: Đubretari je istresli iz kontejnera, zaledila ih jeziva scena!

Obdukcija bi trebalo da pokaže da li je dete bilo živo pre nego što je ubačeno u kamion ili ne

Foto/Pixabay

Telo bebe pronađeno je na deponiji u Safoku u Velikoj Britaniji. Veruje se da je devojčica završila u đubretarskom kamionu, ali će istragom biti utvrđeno da li je bila živa kada je bačena u kontejner ili ne.

BBC prenosi da je u pitanju novorođenče, a telo je pronađeno na deponiji nedaleko od centra za reciklažu u četvrtak oko 15 časova.

Kako se navodi, sumnja se da je majka ostavila bebu u kontejneru nadajući se da će je neko uzeti. Međutim, ubrzo su došli đubretari i, ne znajući da je dete unutra, ispraznili su kontejner i krenuli dalje.

Zaposleni na deponiji ostali su šokirani jezivom scenom.

Snimak koji je uzdrmao sve: Desetine surogat mališana čekaju roditelje (VIDEO)

“Za sada se još ništa ne zna. Obdukcija bi trebalo da pokaže da li je dete bilo živo pre nego što je ubačeno u kamion ili ne. Radnici su veoma potreseni”, saopštili su iz policije.

Veruje se da je dete bilo staro svega dva dana, a praćenjem GPS signala i sortiranjem otpada otprilike je ustanovljeno iz kog dela grada je dete doneseno na deponiju u kamionu.

“Dete nije starije od dva dana, znači da ga je neko u roku od prethodnih 48 sati bacio u kontejner. Ostaje samo da se vidi da li je dete bilo mrtvorođeno ili je ostavljeno živo”, saopšteno je iz policije.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar