“Čuo sam priče da je UBIJEN”: Potresna ispovest druga Aleksandra (19) čije je telo pronađeno u jezeru

Kobnog dana Aleksandar je sa drugarima iz sela došao na Bubličko jezero da se osveži

Foto/Facebook/Printscreen

Potraga za Aleksandrom je trajala dva dana, a tog dana kada smo ga našli oko 7 ujutru, telo je isplivalo na 20 metara od obale. Bio je divan mladić, poznavao sam ga ceo život pošto smo iz istog sela i još ne mogu da verujem da ga nema.

Ovim rečima, nekoliko dana nakon tragičnog dođaja na Bubličkom jezeru kada je policija pronašla telo 19-godišnjeg Aleksandra P. iz sela Lukomir kod Žitorađe, započinje ispovest njegov drugar iz sela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zvaničnih informacija o tome kako je Aleksandar nastradao još nema. Neće ih biti sve dok ne stignu rezultati obdukcije na koju je telo poslato odmah nakon pronalaska. Ono na šta bi obdukcija takođe trebala da odgovori jeste da li se iza Aleksandrovog utapanja krije zločin.

“Čuo sam priče da je Aleksandar možda ubijen, ali stvarno ne znam ništa o tome. Ne samo ja, ne zna niko jer se čeka šta će policija reći. Ono što sigurno znam je kakav je Aleksandar bio za života. Prema meni je uvek bio korektan, ali i prema drugima. Nemam bukvalno nijednu ružnu reč da kažem za njega, a poznajem ga od malih nogu”, priča i dalje potreseni mladić koji je zamolio da mu se ne objavljuje ime.

Teorija da je Aleksandar ubijen pojavila se odmah nakon akcije na Bubličkom jezeru, a prema nezvaničnim informacijama, policija je obavila razgovor sa nekoliko osoba.

Jedna starija žena ispričala je policajcima da je videla crni džip kako dolazi do jezera i kako neki mladići iz njega iznose Aleksandrovo telo i bacaju ga u vodu. Policajci su identifikovali to vozilo i utvrdili da nema veze sa tragičnim događajem.

Podsetimo, kobnog dana Aleksandar je sa drugarima iz sela došao na Bubličko jezero da se osveži a istog dana, tokom popodneva, prijavljen je njegov nestanak.

Izvor: Blic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar