Hladnokrvno PUCAO U GLAVU dečaku! Samo dan pre ubistva, sa njegovim tatom sedeo i pio pivo

Sesoms je uhapšen sutradan i stavlja mu se na teret ubistvo prvog stepena

Zgrada u kojoj se desilo ubistvo dece Foto: printscreen/youtube

Otac petogodišnjeg Kenona Hinanta večerao je i pio pivo sa komšijom Darijusom Sesomsom 8. avgusta, samo dan pre nego što će naizgled dobroćudni Sesoms ubiti njegovog sina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sesoms je uhapšen sutradan i stavlja mu se na teret ubistvo prvog stepena, a porodica dečaka je još u šoku.

Kenonov otac Austin izjavio je za ABC News da je Sesoms njihov komšija već osam godina. Rekao je da su uvek bili srdačni jedni prema drugima i da su razgovarali svaki put kad bi se videli na ulici, prenosi Index.hr

Dan pre pucnjave Hinant je, da stvar bude gora, pozvao Sesomsa na večeru; zajedno su sedeli na tremu i pili pivo. Otac je rekao da se ponašanje Sesomsa u suštini činilo normalnim, ali je napomenuo da je njegov komšija izgledao pomalo odsutan, kao da je nečim zaokupljen o čemu ne želi da govori.

Hinant je bio u svom domu kad je tog nedeljnog popodneva čuo pucnje. Izleteo je iz kuće i zatekao petogodišnjeg sina kako leži na zemlji.

“Prvo sam video da moj sin leži na zemlji, pa sam pomislio da je možda pao s bicikla. Kad sam mu se približio i uhvatio ga za nadlaktice, shvatio sam da se desilo nešto užasno. Zgrabio sam sina i držao ga u naručju dok mi je krv tekla niz ruku. Sve što sam mogao da učinim jeste da se molim Bogu”, isričao je otac nesrećnog dečaka.

Hinant je opisao svog sina kao dete puno ljubavi:

“Voleo je da ide u crkvu. Osvetlio je svaku sobu u koju je ušao. U bilo kojoj prodavnici u kojoj smo bili, razgovarao bi s neznancem.”

 

 

Izvor: Blic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar