Na ovaj način je MAJKA UBILA svoje petoro dece! Isplivali detalji horora u Nemačkoj (VIDEO)

Prema RTL-u, bilo je tri devojčice od godinu i po, dve i tri godine i dva dečaka, Timo (6) i Luca (8)

Zgrada u kojoj se desilo ubistvo dece Foto: printscreen/youtube

Posle smrti petoro dece između jedne i osam godina u nemačkom gradu Zolingen, na videlo izlaze sve bolniji detalji ove neopisive tragedije.

Glavna osumnjičena je 27-godišnja majka Kristiana K. koja se, nakon stravičnog čina, bacila pod voz dok je sa njom bilo njeno šesto dete. Ona je povređena i prebačena u bolnicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema RTL-u, bilo je tri devojčice od godinu i po, dve i tri godine i dva dečaka, Timo (6) i Luca (8). Navodno su ih ubile tablete. Tela dece pronađena su u stanu u Zolingen u okrugu Haseldel.


Policija kaže da je uspela da stupi u kontakt sa ocem, ali do sada nije želela da ga dalje komentariše.

Majka UBILA petoro DECE, pa skočila pod voz! Na licu mesta 40 policajaca

Šesto dete, dečak Marsel (11), na sigurnom je i trenutno se o njemu brinu rođaci. Majka je bila sa njim u vozu nakon užasa. Sišla je u stanici u Dizeldorfu i tamo pokušala da se ubije. Dečak je sam nastavio put do Menhengladbaha gde živi njegova baka. Ona je navodno obavestila policiju o stravičnom incidentu nešto pre 14 sati.


Teodor (12), koji je pao sa petog sprata, u izuzetno TEŠKOM STANJU: Dečak hitno prebačen u Tiršovu

U popodnevnim satima, mnogi policajci i hitna pomoć stigli su ispred zgrade Bergisches Land. Okupilo se i desetak komšija.

Jedan komšija rekao je da njegova sestra poznaje žrtve i da izgledaju kao mirna porodica sa šestoro dece. ‘U šoku smo. I mi imamo decu. ‘

„Porodična drama u Zolingenu ispunjava me velikom tugom i trenutno mislim na to malo dete koje je tako surovo istrgnuto sa ovog sveta“, rekao je ministar unutrašnjih poslova Severne Rajne-Vestfalije Herbert Reul.

Gradonačelnik Solingena, Tim Kurcbah, rekao je: „Neopisivo smo tužni, dogodilo se nešto što nas je duboko pogodilo“.

Izvor: Jutarnji.hr

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar