“Ovo NIJEDAN PREDSEDNIK nije imao u poslednjih 50 godina” Aleksandar Vučić o sastanku sa Trampom!

Upitan kolika je vrednost ekonomskog paketa, te da se pominje iznos od dve milijarde dolara, Vucičh je kazao da to ne ide baš tako, navodeći da je tu reč i o novcu koji se dobija kroz garantne šeme

Aleksandar Vučić nakon sastanka u Vašingtonu Foto: printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne može da garantuje da će se sutra sastati sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, ali se, kaže, nada tome.

Vučić poručio iz Vašingtona: Neću potpisati dokument o priznanju Kosova i TAČKA

“Ako bismo noćas završili razgovore po američkom vremenu, mi bismo se spremili i dogovorili sa timom kojih je to pet, šest glavnih rečenica, onda bih imao dva, tri minuta sa predsednikom (Trampom). Mislim da nijedan predsednik to nije imao, sigurno ne u poslednjih 40,50 godina”, rekao je Vučić novinarima u Vašingtonu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svakako ćemo se, kaže, spremiti za to “Imaćemo dobru poruku i za američki narod i za Srbe koji žive u Americi”, rekao je Vučić i dodao da ne želi da nagađa da li će doći do sastanka sa Trampom.

Tramp se pre sastanka sa Vučićem i Hotijem oglasio ČUDNOM PORUKOM: Nema veze sa Kosovom!

Upitan kolika je vrednost ekonomskog paketa, te da se pominje iznos od dve milijarde dolara, Vucičh je kazao da to ne ide baš tako, navodeći da je tu reč i o novcu koji se dobija kroz garantne šeme.

“Ne možemo na takav način da govorimo, to je pitanje stvaranja privrednog ambijenta”, rekao je predsednik i ocenio da su ministar finansija Siniša Mali i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež bili zadovoljni tim paketom.

Izvor: Espreso

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar