Tinejdžer (17) IZBO OCA jer je zasnovao drugu porodicu! Isplivali detalji stravičnog zločina u Paraćinu

Inače, pokojni Boban M. je, prema priči poznanika, bio problematičan

Pixabay

M. M. (17) iz Paraćina bez trunke kajanja priznao policiji da je posle svađe i tuče izbo Bobana M. (42)

Maloletnik (17) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio oca Bobana M. (42), naočigled svoje majke. Boban, koji je uboden najpre u grudi i stomak, a na kraju pravo u srce, preminuo je u bolnici od teških povreda.
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
– Ubio sam oca, zario sam mu nož u srce – rekao je hladnokrvno na saslušanju M. M. bez uzbuđenja i kajanja. Njemu je tužilac odredio pritvor od 30 dana. Porodična tragedija dogodila se u utorak uveče u porodičnom stanu u Nemanjinoj ulici u Paraćinu, kada je Boban došao da poseti sina.

– Reč je o kulminaciji višegodišnje porodične netrpeljivosti. Boban je napustio porodicu i osnovao vanbračnu zajednicu sa drugom ženom, gde je i živeo, ali je održavao kontakt sa sinom, koji je ostao da živi kod majke. Njihovi odnosi su se menjali i pošto su obojica bili žustri, uvek su bili na ivici sukoba, što je u utorak naveče i kulminiralo zločinom – kaže izvor Kurira blizak istrazi i dodaje:

– Tinejdžer je očito imao nameru da ga ubije, zadao je ocu više uboda nožem u grudi i stomak, ali je fatalan bio onaj kada mu je oštricu zario u srce. Boban je bio jak i uprkos smrtonosnom ubodu davao je znake života kada je Hitna pomoć stigla. Brzo je prebačen u bolnicu, ali su svi napori lekara da ga spase bili uzaludni jer je u međuvremenu iskrvario i umro. Bio je to fatalan ubod u srce. Drama se inače odigrala pred majkom M. M. i bivšom Bobanovom ženom, koja je pozvala Hitnu pomoć i policiju.

Uhapšen Paraćinac (17) koji je NASMRT IZBO oca: Otkrivena tužna istina o maloletniku

Nasilje u porodici

Sava M., deda uhapšenog mladića, kaže da su se Boban i sin povremeno svađali, ali da ništa nije ukazivalo na tragediju.

– Jedno vreme su se lepo slagali i živeli. Povremeno je bilo i sukoba i svađa. U trenutku ubistva nisam bio u stanu, ali me je pozvala ćerka da mi kaže šta se desilo. Ispričala mi je da je Boban preksinoć došao u stan da vidi sina. Nerado su počeli razgovor i kada je Boban počeo nešto da prigovara sinu, došlo je do svađe koja se pretvorila u tuču. Obojica su bili snažni, ali je sin ipak mlađi i slabiji, pa kada je verovatno video da će dobiti batine, uzeo je kuhinjski nož. Ciljao mu je u pravo srce – priča deda Sava.

Komšije iz Jagodnjaka nerado govore o ovoj porodici. – Malo poznajemo te stanare iz prizemlja jer su se tu neki stalno doseljavali i odseljavali. Čuli smo da se dogodilo ubistvo – kažu komšije.

Inače, pokojni Boban M. je, prema priči poznanika, bio problematičan.

– U više navrata imao je sukobe sa zakonom i osuđivan je zbog raznih krivičnih dela. Imao je i nekoliko brakova, a u nekima je pritvaran zbog nasilja u porodici. Voleo je oružje i na društvenim mrežama isticao je fotografije na kojima nosi oružje – rekli su poznavaoci prilika u porodici.

M. M. je na predlog Višeg javnog tužilaštva u Jagodini odlukom sudije za maloletnike određen pritvor do mesec dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistva.

– Dali smo nalog za obdukciju i verovatno će biti obavljeno i psihijatrijsko veštačenje mladića – potvrdio je za Kurir Nenad Necić, viši javni tužilac.

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar