Krivokapić poslao JASNU poruku: Mi smo se dogovorili, naša koalicija je gotova stvar!

Slobodu smo dočekali i sa slobodom ćemo ići u budućnost",  poručio je na početku Krivokapić

Foto: Printscreen/Youtube

Čelnici tri koalicije koji su pobednici izbora u Crnoj Gori, Zdravko Krivokapić, Dritan Abrazović i Aleksa Bečić, gostovali su u emisiji “Načisto” TV “Vijesti” i dali svoje viđenje postizborne Crne Gore.

“Slobodu smo dočekali i sa slobodom ćemo ići u budućnost“,  poručio je na početku Krivokapić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kako to da uprava policije ovog puta nije prepoznala vinovnike, nije odradila posao za koji je plaćaju svi građani? Onda se postavlja pitanje kakvu mi to policiju imamo i ko nas štiti”, zapitao se Krivokapić podsećajući na nerede u Crnoj Gori.

Krivokapić se HITNO OGLASIO! Nećemo da čekamo 90 dana za novu Vladu!

“Zaboravimo šta je bilo, okrenimo se onome što nas čeka, to je poruka demokratskog fronta”,  nastavio je Krivokapić i dodao: “Nama ne odgovara nikakav incident niti bilo kakva loša poruka”.

Ko je supruga Zdravka Krivokapića, dama o kojoj svi pričaju? Jedan detalj o njoj će vas iznenaditi (FOTO)

Na pitanje da li je koalcija ova tri saveza gotova stvar, Krivokapić je odgovorio: “Šaljem jasnu poruku – mi smo se dogovorili vrlo brzo i jednostavno. Kad imate jasne principe i jasan cilj, ljudi se lako dogovore. Mi smo se rukovodili glasom naroda, a ne glasom politike”.

“Ako ja imam razloga da se radujem, a ta radost bilo kako ugrožava mog brata, onda moram da se radujem tiho”, kazao je Krivokapić.

Na pitanje da li će biti mandatar, Krivokapić je odgovorio: “U ovom trenutku ne razmišljam o tome, neka bude najbolji”. “Imamo priliku da napravimo sistem koji neće zavisiti od jednog čoveka”.

Izvor: Alo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar