Moramo povući priznanje Kosova! To je bila NAJVEĆA BRUKA Crne Gore: Medojević izneo stav

Lider PzP-a je poručio da je odluka Vlade Crne Gore da prizna Kosovo bila protiv vitalnih interesa države

Nebojša Medojević Foto: printscreen/youtube

Stav Demokratskog fronta je jasan i koliko mi budemo mogli da utičemo, poništićemo priznanje Kosova – rekao je Nebojša Medojević.

Krivokapić se HITNO OGLASIO! Nećemo da čekamo 90 dana za novu Vladu!

– Sada imamo širu koaliciju i ne mogu da kažem u ime svih. Ali, što se tiče DF-a i PzP iako sam ja predstavnik prozapadne političke organizacije, apsolutno sam za povlačenje odluke o priznanju, to je bila najveća bruka Crne Gore – kazao je lider Pokreta za promjene, član koalicije “Za budućnost Crne Gore” Nebojša Medojević u intervjuu za Srbininfo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Medojević smatra da pitanje Kosova treba da bude prioritet i da treba otvoriti albansko pitanje u Crnoj Gori.

Lider PzP-a je poručio da je odluka Vlade Crne Gore da prizna Kosovo bila protiv vitalnih interesa države, zato što Crna Gora sa Srbijom treba da ima saveznički odnos – kad je Srbiji teško da priskočimo.

Preokret u Crnoj Gori! Milo ima opasnog KECA U RUKAVU: Ako povuče ovaj potez pobeda opozicije pada u vodu

– To su dve različite države, ali istorija i realni interes nas upućuje da mi sa Srbijom imamo saveznički odnos. Ja kada bih vodio tu vladu, prvi posao bi mi bio da sa vladom Srbije dogovorimo niz međudržavnih sporazuma, makao bih granice, firme iz Srbije imale bi jednaki tretman kao firme u Crnoj Gori. Omogućio bih dvojna državljanstva … Crna Gora ne smije da napravi nijedan potez suprotan interesima Srbije – jasno je saopštio Medojević, piše CDM.

Izvor: CDM

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar