Privedena žena koja je u Rakovici napala komunalnu milicajku (VIDEO)

Žena je na vidikovačkoj pijaci prodavala robu za koju se navodi da je nelegalna, a kada je milicajka počela da cima njen kofer, stvari su iz njega pospadale zbog čega ju je žena udarila

policija
Foto: Pixabay

Jedna žena privedena je danas u policijsku stanicu u Rakovici jer je udarila komunalnu milicajku na vidikovačkoj pijaci.

U toku je njeno saslušanje, a pripadnica Komunalne milicije zbrinuta je u Urgentnom centru, prenosi Tanjug.

Na društvenim mrežama objavljeni su video snimci na kojima se vidi kako žena udara komunalnu milicajku nakon što ju je ova gurala i cimala njen kofer.


Žena je na vidikovačkoj pijaci prodavala robu za koju se navodi da je nelegalna, a kada je milicajka počela da cima njen kofer, stvari su iz njega pospadale zbog čega ju je žena udarila.

 

Nikodijević oštro osudio napad na komunalnu milicajku

 

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević osudio je današnji napad na pripadnicu Komunalne milicije na Vidikovačkoj pijaci.

“Najoštrije osuđujem današnji fizički napad na pripadnicu Komunalne milicije tokom vršenja službene družnosti iz domena njene nadležnosti. Svaki čin fizičkog nasilja je neprihvatljiv, bez obzira na kontekst u koji se smešta, a posebno je neprihvatiljivo i za svaku osudu je fizički nasrtaj na lice u vršenju službene dužnosti, istkao je Nikodijević u saopštenju za javnost.

On je zahvalio Ministarstvu unutrašnjih poslova na brzoj intervenciji i privođenju vinovnika ovog incidenta nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

“Održavanje komunalnog reda i poštovanje zakona i propisa osnova su uređenog života, naročito u velikom gradu kao što je Beograd. Apelujem na sve sugrađane da se savesno ponašaju, da poštuju propise i da svojim činjenjem nikada ne ugrožavaju bezbednost bilo kog pripadnika Komunalne milicije u vršenju njihovih dužnosti”, istakao je Nikodijević.

 

Povodom incidenta se oglasio v. d. Sekretara za poslove komunalne milicije Ivan Divac

 

Tokom današnjeg dana, oko 11:20 časova, prilikom pružanja asistencije komunalne milicije komunalnoj inspekciji opstine Rakovica, od strane lica koje je vršilo nelegalnu uličnu prodaju Dermusi Sadije napadnuta je službenica komunalne milicije. Kao što se na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama može videti, Dermusi Sadija je bez ikakvog povoda službenicu komunalne milicije udarila zatvorenom šakom u predelu lica. U pitanju je brutalan, sraman napad na ženu koja je samo radila svoj posao. Koleginica je trenutno na pregledima na Kliničkom centru i nadamo se da nije zadobila neku težu povredu. Zahvalnost MUP R. Srbije, PS Rakovica na brzoj intervenciji policijskih službenika, i nadamo se i verujemo da će vinovnik napada na ženu, u ovom slučaju službenicu komunalne milicije, biti najstrože kažnjen u skladu sa zakonom. Sekretarijat za poslove komunalne milicije i grad Beograd najstrozije osuđuju nasilje bilo koje vrste, a posebno nasilje nad ženama. Nadamo se da je ovo izolovan incident i da se neće dešavati novi slični napadi, a komunalna milicija će nastaviti da radi uvek u službi gradjana i ovakvi izolovani slučajevi nas neće pokolebati u želji i nameri da od Beograda napravimo još lepse mesto za život.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar