Stefanović: Netačno da na snimku nesreće kod Doljevca nedostaju 2 minuta

Stefanović kaže da mu je tužilac naveo kako je njegova izjava zloupotrebljena

Nebojsa Stefanovic
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odbacio je danas špekulacije da u snimku nesreće kod naplatne rampe Doljevac, dostavljenom tužilaštvu, nedostaju dva minuta i dodao da je to potpuno izmišljena informacija.

“Juče sam pitao direktora policije da li je bilo šta od toga tačno, rekao mi je da je razgovarao sa tužiocem i da je stav tužioca da je to potpuno netačna informacija”, rekao je Stefanović, odgovarajući na pitanje novinara da li je MUP dostavio snimak nesreće u Doljevcima i konstataciju da niško tužilaštvo kaže da u snimku nedostaju dva minuta, što je inače objavio “Insajder”.

Stefanović kaže da mu je tužilac naveo kako je njegova izjava zloupotrebljena i da ni u jednom trenutku nije rekao da nedostaju dva minuta.

“Niški tužilac ni u jednom trenutku nije rekao da nedostaju dva snimka, oni su postavili pitanje da li je snimak autentičan, dobili autentičan snimak, dobili veštačenje, utvrdili da je snimak autentičan. Oni se sa tim nisu ni oglašavali u javnosti već su to postavili kao pitanje nadležnim istražnim organima”, rekao je Stefanović.

On je pozvao medije da se obrate tužiocu u Nišu i utvrde šta je to tužilaštvo utvrdilo u istrazi.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar