Doktor nauka iz Srbije o kome su izveštavali svetski mediji je pokušao da ubije suprugu pred decom

Bežeći od pomahnitalog muža, nesrećna žena iskočila je kroz terasu, a on je nastavio da je juri

Policija

Foto/Pixabay

Ognjen A. (51) koji je uhapšen zbog sumnje da je hicima iz pištolja pokušao da ubije svoju suprugu naočigled maloletne dece u njihovom stanu u Beogradu, je doktor nauka i inovator koji se pojavljivao na televiziji i davao intervjue za razne svetske medije, saznaje “Blic”.

Sigurne smrti nesrećnu O. A, suprugu Ognjena A. spasilo je samo to što je Ognjen bio toliko pijan da nije mogao da je pogodi hicima iz pištolja. Drama se odigrala 5. januara, nakon kraće svađe supružnika u stanu u Ulici Jevrema Grujića u Beogradu, a onda je Ognjen izvadio jedan od tri pištolja koja ima u svom nelegalnom posedu i zapucao na O. A.

Bežeći od pomahnitalog muža, nesrećna žena iskočila je kroz terasu, a on je nastavio da je juri pa je tako zapucao i nasred ulice. Srećom, oba puta je promašio.

Kada ga je policija uhapsila kod njega su pronađena tri pištolja, prigušivač, municija raznog kalibra i čaure.

Ono što je dodatno bizarno je da je Ognjen A. zapravo ugledni doktor nauka i inovator koji se pojavljivao i u brojnim televizijskim emisijama kako bi govorio o svom patentu.

Po svemu sudeći, osim toga bavio se i prikupljanjem oružja, koje mu je nakon napada na supurugu, pronađeno u stanu.

Njegova supruga inače je državljanka Švajcarske, a pretpostavlja se da su se upoznali dok je živeo u toj zemlji i bio na rukovodećoj poziciji u jednoj kompaniji. Kako saznajemo, u elitni deo Beograda doselio nedavno.

Doktoru nauka i nasilniku određeno je zadržavanje do 30 dana.

Izvor: Blic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar