Priznao likvidaciju na Banovom brdu, Čaba Der saslušan u zatvoru u Mađarskoj

Ozloglašeni ubica odgovoran i za ubistva širom Evrope

Najnovija vest Velika fotka za slajder

Objektiv

Čaba Der, ozloglašeni ubica koji je odgovoran za nekoliko likvidacija širom Evrope, navodno je priznao ubistvo Beograđanina Nebojšu Markovića.

Kako piše Index.hu, Der je saslušan u istražnom zatvoru u Mađarskoj u prisustvu advokata, gde je, navodno, priznao zločin na Banovom Brdu, iz januara prošle godine.

Uskoro opširnije…

Podsećamo, ubistva Nebojše Markovića na Banovom brdu nije imalo direktne veze za kriminalom i podzemljem, otvorilo je Pandorinu kutiju i doprinelo da se konačno uhapsi brutalni plaćenik, osumnjičen za nekoliko likvidacija širom sveta.

Hladnokrvna likvidacija hrvatskog državljanina Ivana Serdarušića (62) dogodila se pet meseci pre ubistva Markovića, u jednom italijanskom resturanu u Amsterdamu. Međutim, tek kad je obelodanjeno da je Der glavni osumnjičeni za ubistvo na Banovom brdu, objavljen je snimak sa sigurnosnih kamera u Amsterdamu na kojima se vidi traženi Čaba Der, prerušen u turistu.

Sa šeširom na glavi, naočarima za sunce i torbom na ramenu, Čaba Der se tog dana nonšalantno ušetao u restoran, iz torbe izvadio pištolj sa prigušivačem i upucao Hrvata.

Zatim je nešto bržim hodom izašao iz lokala. Na sigurnosnim kamerama drugih zgrada zebeleženo je da se otarasio kape, naočara i garderobe i već u sledećem kadru bio je odeven u belu majicu, šorc i patike. Čaba Der je, po svemu sudeći, detaljno isplanirao ovo ubistvo, a činjenica da se na snimcima vidi kako opušteno hoda ulicama dok policijske patrole pod rotacijama jurišaju ka italijanskom restoranu, jasno govori da je reč o osobi koja ne preza ni od čega.

Izvor: Blic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar