Ana Brnabić uputila telegram saučešća porodici preminule glumice: “Ovo je nenadoknadiv gubitak za sve nas”

Ona je poručila da nas je Neda Arnerić, tokom svoje karijere duge više decenija, neizmerno radovala svojim raskošnim talentom

Neda Arnerić
Pritnscreen/Youtube

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je danas telegram saučešća porodici, prijateljima, poštovaocima i građanima Srbije povodom smrti velike glumice Nede Arnerić.

“Odlazak Nede Arnerić nenadoknadiv je gubitak za našu kulturu, filmsku i pozorišnu umetnost, ali i za sve nas – građane Srbije”, navela je Brnabić.

Ona je poručila da nas je Neda Arnerić, tokom svoje karijere duge više decenija, neizmerno radovala svojim raskošnim talentom u brojnim filmskim, televizijskim i pozorišnim ostvarenjima.

“Prepoznatljivom pojavom, toplinom i i osobenim šarmom kojim je plenila, osvojila je naša srca i upisala se na listu glumačkih velikana. U ime Vlade Srbije i svoje lično ime upućujem izraze najdubljeg saučešća članovima porodice, kolegama i prijateljima naše velike glumice”, navodi se u telegramu saučešća premijerke Brnabić.

 

Cvijanović: “Sa velikom tugom i žaljenjem sam primila vest o njenoj smrti”

 

I predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodici i kolegama preminule glumice .

“Sa velikom tugom i žaljenjem sam primila vest o smrti jedne od najpoznatijih i najznačajnijih srpskih glumica Nede Arnerić. Originalni glumački dar i neponovljivi talenat Nede Arnerić, brojne ostvarene uloge i priznanja, ostaće vredna zaostavština filmskoj i pozorišnoj umetnosti i kulturi uopšte”, navela je Cvijanović.

Njen odlazak, kako je navela, predstavlja nenadoknadiv gubitak za porodicu, prijatelje i kolege, ali i za celokupnu srpsku kulturnu scenu.

“U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća”, navodi se u telegramu predsednice Republike Srpske.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar