Mis Srbije nije učestvovala na izboru za Mis sveta, dobila poziv koji nije mogla da odbije (FOTO)

Mis sveta2019
Joel C Ryan/Invision/AP

Planeta je pre dva dana u Londonu dobila novu Mis sveta, Jamajčanku Toni-An Sing, a takmičenje je proteklo bez naše predstavnice.

Sanja Lovčević je, naime, nekoliko dana pred odlazak na takmičenje dobila specijalizaciju u inostranstvu, pa je odlučila da da prednost školovanju, piše Blic.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✨ #missserbia #misssrbije #missbelgrade

A post shared by MISS SRBIJE 2018 (@sanjalovcevic) on


Ona je, inače, diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, a kompanija “Mis Ju”, koja organizuje izbor za Mis Srbije, podržala je ovu njenu odluku.

“Sve je bilo spremno za njen odlazak, rezervisana je bila i avionska karta, a onda je Sanja nekoliko dana pred put dobila specijalizaciju u inostranstvu. Pravila specijalizacije su takva da ona nije mogla da ppopusti praksu u inostranstvu. Da je otišla na izbor, izgubila bi sjajnu priliku za nastavak školovanja”, rekli su za zena.blic.rs. iz kompanije Mis Yu koja jedina u Srbiji organizuje izbore za lepote na kojima se biraju misice za svetska takmičenja – konkretno za izbor za Mis sveta.

“Mi smo u kompaniji podržali njenu odluku, podržala ju je i organizacija Mis sveta koja joj je i čestitala na diplomi. Sanja će, ukoliko to bude želela, moći da učestvuje na svetskom izboru za Mis univerziteta”, dodali su predstavnici Mis Yu.

Na izboru najlepše devojke sveta pobedila je dvadesetogodišnja Toni-An, studentkinja Univerziteta na Floridi, kojoj je krunu predala Mis sveta 2018. godine Vanesa Ponc.

Izvor: Blic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar