Nastavljaju se inspekcije javnog prevoza: Tokom vikenda utvrđeno 47 nepravilnosti

Za prekršaje je predviđena ugovorna kazna u ukupnom iznosu od 580.000 dinara.

Autobus

Foto: Printscreen/Youtube

Sekretarijata za javni prevoz Grada Beograda saopštio je da je u toku jučerašnjeg dana obavljen pregled rada prevoznika na terenu i tom prilikom je iskontrolisano 60 vozila.

Pregledom su, kako se navodi, obuhvaćeni sledeći prevoznici: Bamiron, B&B Linea, Knežević trans, Košava, Lekon, Saga trans i Unakop.

Utvrđeno je 29 nepravilnosti, od toga: 19 vozača bez uniforme, dva vozila ne ispunjavaju tehničko-eksploatacione karakteristike, jedno vozilo sa neispravnom displej tablom i sedam vozila koja nisu čista.

Po osnovu utvrđenih nepravilnosti kod svih kontrolisanih prevoznika, predviđena je ugovorna kazna u ukupnom iznosu od 580.000 dinara.

U saopštenju se podseća da je u poslednja dva dana obavljen pregled rada prevoznika na terenu i tom prilikom je iskontrolisano 101 vozilo. Pregledom su obuhvaćeni sledeći prevoznici: Bamiron, B&B Linea, Knežević trans, Košava, Lekon, Saga trans i Unakop.

Utvrđeno je 47 nepravilnosti, od toga: 31 vozača bez uniforme, šest vozila ne ispunjava tehničko-eksploatacione karakteristike, dva vozila sa neispravnom displej tablom i osam vozila koja nisu čista.

Po osnovu utvrđenih nepravilnosti kod svih kontrolisanih prevoznika, predviđena je ugovorna kazna u ukupnom iznosu od 940.000,00 dinara.

Kontrola vozila prevoznika će i u narednom periodu biti vršena od strane službenih lica Sekretarijata za javni prevoz Grada Beograda, ističe se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar