Tramp besan zbog spekulacija o njegovom zdravlju

Predsednik SAD Donald Tramp je izazio bes danas zbog spekulacija oko njegovog zdravstvenog stanja posle neplanirane posete vojnoj bolnici u Vašingtonu ovog vikenda.

 

Sedamdesetrogodišnji američki predsednik u subotu je otišao u bolnicu Volter Rid zbog godišnjeg pregleda, prema navodima Bele kuće.

Ta poseta koja nije najavljena unapred i koja je usledila samo devet meseci posle prethodne pokrenula je niz pitanja u javnosti.

Tramp se na sastanku sa članovima svoje vlade u Beloj kući požalio danas kako ga je supruga pitala kad se vratio od doktora da li je u redi, i da se govori da je imao srčane probleme.

„Bio sam tamo kratko, rutinski, obavio sam deo (lekarskih pregleda), ostatak ću obaviti u januaru“, dodao je Tramp i počeo da osipa paljbu na medije.

„Ti ljudi su bolesni! Mediji u ovoj zemlji su opasni. Mi nemamo slobodu štampe ovih dana imamo suprotno. Imamo korumpirane medije i nadam se da će se osvestiti jer je to jako loše i jako opasno za našu zemlju“, rekao je on.

Lekar Bele kuće je kasno sinoć izdao saopštenje u kome je naveo da uprkos odredjenim spekulacijama Tramp nije osetio bol u grudima i da nije dijagnostikovan niti lečen usled nekih urgentnih problema.

Prilikom Trampovog prethodnog pregleda u februaru doktor Šon Konli je rekao da je njegov čuveni pacijent u „vrlo dobrom zdravstvenom stanju“.

Izvor: Nedefinisan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar