Milenković: Prestanite da lažete, porodica Vučić nema veze sa ovim slučajem!

Milenković je istovremeno apelovao na sve da ne vrše pritisak putem medija na policijske službenike MUP

Slobodan Milenkovic
Tanjug printscreen

Slobodan Milenković, načelnika Četvrtog odeljenja PU za grad Beograd, koji je lično vodio istragu u slučaju Jovanjica i podneo krivičnu prijavu protiv Predraga Koluvije, poručio je danas da ni u jednom segmentu nije pronađena bilo kakva veza porodice Vučić sa ovim slučajem.

Milenković je istovremeno apelovao na sve da ne vrše pritisak putem medija na policijske službenike MUP.

Policijski službenici, poručio je, rade profesionalno i zakonito u interesu zaštite prava i sloboda građana Srbije.

U izjavi Milenkovića, koju je MUP dostavio medijima, takođe se apeluje na pojedince da prestanu sa plasiranjem raznoraznih neistina zarad sticanja kojekakvih koristi i poena, a kojima nanose štetu ugledu MUP-a.

Ukazući na najnoviji talas izmišljotima i besmislica koje se konstantno pojavljuju u javnosti i zbog brojnih netačnih i neistinitih informacija, Milenković je poručio da je u akciji hapšenja u slučaju Jovanjica učestvovalo 50 policijskih službenika Četvrtog odeljenja UKP, odnosno Odeljenja za borbu protiv droge.

“Od samog početka kompletno postupanje policijskih službenika je bilo zakonito uz obaveštavanje nadležnog tužilaštva, u ovom slučaju Specijalnog tužilaštva. Moram da napomenem da od početka istrage, pa do danas, apsolutno nikakvih pritisaka nismo imali od bilo koga iz Ministarstva unutrašnjih poslova”, naveo je Milenković.

U želji da, kako kaže, upozna javnost da je kompletna istraga sprovedena adekvatno i zakonito.

“Ni u jednom segmentu ove obrade nije pronađena bilo kakva veza porodice Vučić sa navedenim slučajem. To odgovorno tvrdim kao načelnik Odeljenja koje je vodilo istragu i kao neko ko je podneo krivičnu prijavu protiv Predraga Koluvije”, naveo je Milenković.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar