Milanović urnebesno prokomentarisao Kolindinu izjavu o omiljenoj pesmi iz detinjstva (VIDEO)

Uoči drugog kruga predsedničkih izbora u Hrvatskoj, Kolinda dala autogol

Zoran Milanovic
Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Uoči drugog kruga predsedničkih izbora u Hrvatskoj, koji će se održati sutra, 5. januara, dva protivkandidata, Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović sreli su se sinoć u televizijskom studiju TV Nova. 

Tokom gostovanja su, osim aktuelnih političkih tema, odgovarali i na pitanja voditelja o ličnim stvarima, poput toga koji filmovi, knjige i pesme su im omiljeni. Na pitanje voditelja koja pesma je obeležila njihovo detinjstvo, Kolinda je odgovorila da je to popularna “Cesarica” Olivera Dragojevića. Zoran Milanović je ovu njenu izjavu podsmešljivo prokomentarisao rečima da je Kolinda imala 30 godina u vreme kada je Oliver Dragojević objavio čuvenu “Cesaricu”.

Njegov komentar je izazvao burne reakcije, a deo snimka emisije u kojem Kolinda navodi ovu pesmu kao omiljenu u detinjstvu, šeruje se i komentariše na društvenim mrežama. Milanovićev komentar zaista nije daleko od istine, jer je Kolnda 1993. godine, u vreme kada se “Cesarica” pojavila, imala tačno 25 godina, a to je svakako životno doba daleko od vremena detinjstva još uvek aktuelne predsednice Hrvatske.


Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar