Troje uhapšeno zbog incidenta u Bijelom polju

Uprava crnogorske policije u saopštenju o hapšenju navodi da su "zbog nanošenja lakih telesnih povreda" uhapšena tri Bijelopoljca

policija_MUP

Pixabay

Tri osobe uhapšene su u vezi sa incidentom u Bijelom Polju, gde je, inače, tokom sinoćnje protestne litije jedan mladih pogođen “metalnim predmetom” u glavu.

U saopštenju se ponovo tvrdi, kao i sinoć, da događaj zbog kojeg su uhapššena tri lica nije imao nikakve veze sa litijom, koja se u to vreme održavala u Bijelom Polju i ističu da je ona, kao i prethodnih noći, protekla mirno i bez incidenata.

Uprava crnogorske policije u saopštenju o hapšenju navodi da su “zbog nanošenja lakih telesnih povreda” uhapšena tri Bijelopoljca, V.J (24), E.C (25) i A.Š (28), a da se V.J. tereti i za oštećenje izloga lokala u Bijelom Polju.

U saopštenju se ne navodi da su lakše telesne povrede nanete mladiću metalnim predmetom, kako su, inače, preneli mediji u Crnoj Gori.

Kako objašnjava Uprava policije, tokom trajanja litije u Bijelom Polju “izdvojio se V.J. koji je ušao u jedan ugostiteljski objekat i, kako se sumnja, fizički napao zakupca tog objekta E.C. sa kojim je prethodno imao nesuglasice”.

Na licu mesta, kako se dodaje, zatekao se B.M (31) iz Bijelog Polja koji je pokušao da spreči fizički sukob ova dva lica kada ga je, kako se sumnja, A.Š. koji se takođe nalazio u navedenom objektu udario u predelu glave.

V.J. je osumnjičen je da je “podesnim sredstvom”, polomio staklena vrata ugostiteljskog objekta, navodi se u saopštenju UP i dodaje da su lakše telesne povrede zadobili B.M, E.C. i V.J.

Policija: Incident u Bijelom polju nije imao veze s litijom

 

Uprava policije saopštila je večeras da je privela devet osoba nakon što je jedan mladić povređen u Bijelom polju, ali je naglasila da taj događaj nije imao nikakve veze sa litijom, održanom zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti.

Iz Uprave policije saopštili su za Vijesti da je “jedan mladić zadobio lakše povrede u trenutku dok je pokušavao da razdvoji vlasnika lokala i još jednog mladića”, a Vijesti navode da nije precizirano na koji način je povređen.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar