Novi detalji u vezi sa nestalom Monikom, sumnja da su pronađena kosa i ranac njeni

U potragu su se uključili i psi tragači, ogroman broj policajaca i Žandarmerije

Nestala devojcica 2
MUP Srbije

U jednom selu u okolini Knjaževca, u obijenoj kući, pronađena je kosa za koju se sumnja da je od dvanaestogodišnje Monike Karimanović koja je nestala pre pet dana u naselju Brzi Brod kod Niša, saznaje “Blic”.

Poslednja dva dana policija traga i za serijskim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao “Malčanski berberin”, poznatim po tome što devojčice zlostavlja i šiša im kosu. Više građana u blizini Knjaževca je prijavilo policiji da ga je videlo sa devojčicom, a od dana kada je Monika nestala nije se pojavio na poslu u niškoj “Medijani”, gde je radio nakon što je izašao iz zatvora.

U potragu su se uključili i psi tragači, ogroman broj policajaca i Žandarmerije, ali i građana. Pretražuju se svi napušteni objekti, kuće, šipražja i šume.

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za muškarcem zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica, saopštio je MUP.

Reč je o Ninoslavu Jovanoviću, koji se dovodi u vezu sa otmicom devojčice Monike Karimanović u Nišu, koja je nestala 20. decembra i za kojom se već danima traga.

Jovanović je višestruki silovatelj povratnik.

Policija je saopštila da je on poslednji put viđen u okolini Knjaževca.

Inače, mediji navode da je Jovanović, zbog toga što je svoje žrtve najpre šišao pa silovao, prozvan Malčanski berberin.

U selu u okolini Knjaževca u obijenoj kući danas je pronađena kosa za koju se sumnja da je pripadala Moniki, objavio je “Blic”. Prema saznanjima lista, sumnja se da je na tom mestu Jovanović ošišao devojčicu, a u selu je obijeno više kuća iz kojih je uzimana hrana.

Foto: MUP Srbije

Izvor: Tanjug, Blic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar