Kovačević posle pokušaja ubistva otkrio detalje: Video sam čoveka sa pištoljem kako mi prilazi

Novi detalji u vezi sa poušajem ubistva Kovačevića

Darko Kovačević
printscreen/youtube

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Darko Kovačević, na koga su sinoć pucali ispred kuće u letovalištu Glifadi nedaleko od Atine, dao je izjavu policiji u kojoj kaže da je video čoveka koji izlazi iz automobila sa pištoljem i kreće ka njemu.

On je organima reda rekao da je parkirao automobil i krenuo ka svojoj kuci kada je napadnut, prenosi portal zougla.gr.

“Video sam coveka kako izlazi iz automobila sa pištoljem i krece ka meni. Instinktivno sam se bacio u desnu stranu, kada me je on upucao, a zatim se dao u beg, ušao u vozilo i nestao u nepoznatom pravcu”, rekao je Kovačević, prenosi Blic.

Kako navodi portal zougla.gr, Kovačević je pogođen najmanje jednim hicem, na uglu ulica Elpidos 2 i Posejdon avenije.

Prema poslednjim informacijama iz Atine, u toku je velika potraga za napadačima. Desetine policajaca pretražuje teren u blizini Kovačevićevog doma, a kako se može videti na snimcima sa lica mesta, angažovani su i specijalni policijski psi kako bi se otkrili tragovi napadaca.

Bivšeg reprezentativca Srbije i doskorašnjeg sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije ranili su nepoznati napadači koji su se nalazili u manjem automobilu. Hitna pomoc je brzo je stigla na lice i odvezla nekadašnjeg napadača Olimpijakosa i reprezentacije Jugoslavije i prevezla ga u obližnju bolnicu, preneo je “Blic”.

Za sada još nema informacija o stepenu povreda.

Kako prenosi grčka “Prototema”, Kovačević se navodno odmah bacio na zemlju, pa je pretrpeo manje povrede.

Prema nepotvrđenim informacijama, verovatno je reč o dvojici napadača, koji su nakon napada spalili vozilo ne bi li zavarali trag.

Vozilo je pronađeno na 700 metara od mesta napada.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar