Zapaljen automobil Slavka Simića, Đurić komentariše: “Kukavički akt” (VIDEO)

U trenutku požara Slavko Simić nije bio u Leposaviću

Zapaljen automobil
Youtube printscreen

U Leposaviću je noćas, malo posle ponoći, zapaljen automobil člana Predsedništva Srpske liste Slavka Simića.

Niko nije povređen, a policija i vatrogasci su izašli na lice mesta, prenosi portal Kosovo online.

U tom trenutku Slavko Simić nije bio u Leposaviću.

Portparol KPS za sever Kosova Branislav Radović potvrdio je da je 25 minuta iza ponoći u Leposaviću došlo do požara na putničkom vozilu marke “pežo”, crne boje, čiji je vlasnik Srbin S.S. (36).

“Vozilo je bilo parkirano u nedovršenoj garaži ispred zgrade u kojoj je stanovao vlasnik, na lice mesta izašli su priparnici vatrogasne jedinice i patrola Policijske stanice Leposavić”, rekao je Radović i dodao da je vozilo u potpunosti izgorelo.

 

 

Ðurić: Paljenje Simićevog automobila kukavički akt

 

Paljenje automobila člana Predsedništva Srpske liste Slavka Simića u Leposaviću je kukavički akt onih koji veruju da se na taj način može otupiti volja srpskog naroda na Kosovu i Metohiji da se bori za svoja prava i opstanak, poručio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić.

On je naveo da bi činjenica da se to dogodilo u Leposaviću, na krajnjem severu Kosova i Metohije, trebalo da bude poruka da borci za prava srpskog naroda nisu nigde bezbedni i da su im život i imovina ugroženi gde god da se nalaze.

“Naručiocima i izvršiocima ovog kukavičkog napada u ime države Srbije i Srpske liste poručujem da ništa ne može pokolebati naš narod u nameri da ostane na Kosovu i Metohiji, i da nema tog čina ekstremizma na koji Srbi neće odgovoriti još većom odlučnošću da istraju u svojoj borbi”, naveo je Ðurić u saopštenju.

On je pozvao predstavnike Srpske liste da uzdržano reaguju, kao što su, kako kaže, to i do sada činili u svim teškim i izazovnim situacijama, jer se bitka vodi i biće dobijena strpljenjem i mudrošću.

Ðurić je pozvao nadležne organe da bez odlaganja istraže i kazne odgovorne za napad na, ističe, jednog od najistaknutijih i najboljih srpskih predstavnika na Kosovu i Metohiji.

U Leposaviću je noćas, malo posle ponoći, zapaljen automobil člana Predsedništva Srpske liste Slavka Simića.

U eksploziji niko nije povređen, a policija i vatrogasci su izašli na lice mesta, preneo je portal Kosovo online.

U trenutku eksplozije Slavko Simić nije bio u Leposaviću.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar