Skandalozno! Folker brutalno prebijen metalnom šipkom

Pevač napad prijavio policiji

martin
screenshot instagram

Folk pevač Martin Nedeljković iz Pirota, pretučen u noći između srede i četvrtka u tom gradu, kada ga je nepoznata osoba napala metalnom šipkom, piše “Kurir“. Nedeljković navodi da je slučaj prijavio policiji da će napadač biti uhapšen.

– Bilo je oko jedan sat posle ponoći. S prijateljem i prijateljicom sam krenuo kući iz lokala. U jednom trenutku mi je prišla nepoznata osoba s crnom fantomkom na glavi, a u ruci je držala metalnu šipku. Zamahnuo je rukom i taj prvi udarac sam uspeo da izbegnem. Počeo sam da bežim niz ulicu, ali me je taj muškarac, dok sam bežao, udario šipkom po telu. Sapleo sam se i pao, a dok sam ležao, on me je udarao – navodi Nedeljković i dodaje:

– Rukama sam pokrio glavu da me ne bi povredio i na sve načine gledao kako da se spasem. Uspeo sam da se podignem i nastavio da trčim do prvog lokala koji je bio otvoren. Tu sam uleteo i pozvao policiju – ističe on.

Martin navodi da ne zna zašto je pretučen.

– Ne znam zbog čega sam brutalno prebijen. Ovo je pokušaj ubistva, jer da nisam uspeo da se spasem, ko zna šta bi bilo. Imam teške povrede po telu, a da vam ne pričam o stresu koji sam preživeo. Policija je uradila svoj deo posla i verujem da će se slučaj rasvetliti – rekao je Nedeljković.

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar