Goga Sekulić nikad iskrenija: Ne razmišlja o proširenju porodice, a evo i zašto /FOTO/

goga sekulic
screenshot instagram

Uveliko radi na novim pesmama, uspela je da povrati i devojačku liniju, a za VIP otkriva da joj proširenje porodice nije u planu.

– Mnogo volim decu i znam da će možda ružno zvučati, ali ne razmišljam o novoj trudnoći. Mene trenutno samo Vasilije zanima. On je centar mog sveta, a sve drugo – ako stignem i ako mogu. Ne razmišljam o drugom detetu, možda će zvučati sebično, ali tako je – kaže Goga iskreno za VIP.

Kako kaže, kada je na nastupima i raznim snimanjima, u pomoć joj priskaču babe i dede, koji brinu o njenom jedincu.

Ipak, ne onoliko koliko bi želeli.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEVOJKA NA LOSEM GLASU ✔️ #vukmob #moreno @neshmusic @nebojsa_mandic @sacreevictoire @bojanvukadinov @nidzony92 @bixi_6

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана


 

– Roditelji mi izlaze u susret, pomažu mi dosta. Mada, pomagali bi oni i više kada bih im ja dozvolila. Oni bi ga čuvali po svom, ali mama ne da jer ima posebne uslove – kaže kroz smeh pevačica i dodaje da se trudi da sina ne razmazi i da svoje odsustvo ne nadomešćuje skupim igračkama.

– On je još veoma mali, ali se nadam da će me razumeti kada poraste, da će mu biti jasno i da će razumeti da je mama morala da radi, da putuje i da odsustvuje. Kao i svaka druga majka, i ja moram da zaradim novac. Da sam u Švajcarskoj i da radim, na primer u banci, morala bih da se vratim na posao tri meseca nakon porođaja, a on bi morao da krene u jaslice – kaže Goga. 

Novu godinu dočekaće radno, reprizu takođe, ali se za svog naslednika ne brine.

– Sin će biti sa tatom, bakom i dekom i biće mu super. Nadomestiću mu sve kad dođem kući – kaže Goga. Iako izgleda odlično, ne trenira. 

– Počela sam da treniram, ali zaista nemam vremena za to. Non-stop sam sa detetom i maksimalno sam mu posvećena. Snimam nove pesme, jedna je već izašla, a za koji dan će izaći još jedna, koju su radili Vuk Mob i Marko Moreno – kaže Sekulićeva.

 

Izvor: alo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar