Za nevericu! Praznična magija u dvorcu Seke Aleksić, ugostila i Deda Mraza! (VIDEO)

U porodičnom domu popularne pevačice uveliko vlada novogodišnja atmosfera

Seka Aleksić
ScreenShot Instagram

Pevačica Seka Aleksić u 2019. godini saznala je da je po drugi put trudna, a u Novoj godini ostvariće se opet u ulozi majke. Poznato je da je Seka dugo želela da dobije prvog sina Jakova, a njena najveća želja će joj se ponovo ostvariti za nekoliko meseci, piše Pink

U porodičnom domu popularne pevačice u Staroj Pazovi uveliko vlada novogodišnja atmosfera, a Seka je uspela da okiti svaki kutak. Tako se može videti bogata i raskošna dekoracija, a glavni akcenat bačen je na veliku jelku na kojoj su pretežno roze i beli nakiti sa plavim i bež zvezdicama.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dosao nam #dedamraz #HOHOHO @maisonmarasilserbia Ovo su jedne od lepsih uspomena iz detinjstva! ❤️

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана


Pevačica je u domu ugostila čak i Deda Mraza, koji je došao u kočijama, što je posebno obradovalo Jakova. Sa Deda Mrazom pozirala je ispred jelke – on ju je jednom rukom držao za stomak, a nema sumnje da će sin koji je na putu presrećnoj Seki biti najlepši poklon u 2020. Inače, Seka Aleksić svake godine tokom praznika napravi čaroliju u svom domu, a tako je bilo i ovog puta. Nakon dočeka, Seka ispoštuje i svaki običaj koji se vezuje za Božić, praznik koji je najznačijniji za nju.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kakva radost! Beskrajno hvala nasim drugarima @maisonmarasilserbia koji su se potrudili da Jakov i drugari uzivaju. Ovaj dan je izgledao kao bajka, jedno od lepsih secanja iz detinjstva svakog deteta jeste sa poklonima. Toliko smo se radovali i mi (stariji) a mogu samo da zamislim deca ❤️ Slava Gospodu za sve, za sve lepe trenutke koje nam je podario .

Објава к

оју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана

a Mrazom pozirala je ispred jelke – on ju je jednom rukom držao za stomak, a nema sumnje da će sin koji je na putu presrećnoj Seki biti najlepši poklon u 2020.


Izvor: Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar