Žali zbog grešaka u prošlosti: Popularna pevačica uputila javno izvinjenje

Pevačica hita Havana rekla je i to da nikada nikome nije namerno naudila

Kamila Kabeljo
Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP

Mlada pevačica Kamila Kabeljo se izvinila zbog rasističkog načina ponašanja kakav je, kako kaže, imala dok je bila mlađa, prenosi BBC.

Ona je na Tviteru napisala da je u prošlosti koristila rasistički jezik, čega se duboko stidi i zbog toga će žaliti zauvek.

Pevačica hita Havana rekla je i to da nikada nikome nije namerno naudila, niti će nauditi i žali što je u prošlosti imala loše postupke.

“Bila sam neobrazovana neznalica i jednom kada sam postala svesna istorije i težine, te pravog značenja ovog groznog jezika, osetila sam duboki sram. Izvinila sam se i izvinjavam se sada”, dodala je ona.


Snimci s njenog mobilnog telefona, koji su ove sedmice počeli da kruže na Tviteru, pokazuju pevačicu kako koristi slovo N na svom starom Tumblr računu, što upućuje na termin “Niger”, pogrdni naziv za tamnopute stanovnike SAD, prenosi portal Klix.ba.

Iako mediji do sada nisu uspeli da dobiju uvid u Tumblr postove Kamile Kabeljo s nekadašnjeg računa, ona je navodno delila rasističke šale između 2012. i 2013. godine.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar