Goca Božinovska bi 2019. najradije zaboravila: Dešavale su mi se baš ružne stvari

Doživela turbulentne trenutke

Goca Božinovska
E-stock/M.Rafailović

Pevačica Goca Božinovska 2019. godinu pamtiće po veoma turbulentnim dešavanjima. Njoj je u ovoj godini izgoreo automobil, a u novogodišnjem razgovoru pevačica za portal Pink.rs sumirala je proteklih 12 meseci.

-Meni je svaka godina takva, turbulentna. Ja ne izlazim iz turbulencije. Ja ću 2019. godinu pamtiti i po lepim i po ružnim stvarima. Dešavale su mi se baš ružne stvari, ali materijalno se uvek nadoknadi. Uglavnom je bila vatra, vatra, vatra… Ove godine sam imala baš probleme, a što se to dešavalo Bog sveti zna – rekla je Goca.

Goca Božinovska, u nastavku razgovora, istakla je i da je u 2019. godini morala na kupi novi auto, ali i da se na to navikla.

-Ne možeš ništa da rešiš osim što sam kupila novi auto. Tako da, posle već druga dva auta kada ti izgore, čovek se navikne – dodaje pevačica.

Za 2020. godinu popularna pevačica kaže da ima mnogo želja, ali i ističe da se u proteklom periodu mnogo ulenjila. Ono što je čini srećnom jesu trenuci opuštanja, kao i druženje sa prijateljima.

-Imam jako puno želja, ali sam mnogo neodgovorna prema sebi. Mnogo sam se nešto ulenjila i ništa mi se ne radi. Mnogo mi se lepo ovako živi i uživa. Jako puno putujem, družim se sa svojim prijateljima i radim sve ono što sam propustila ovih godina. Osetila sam potrebu, to je jače od mene, da nadoknadim sve to – izjavila je Božinovska za Pink.rs.

 

Izvor: Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar