Godinu za nama pamtićemo i po vrelim scenama seksa u Parovima! (VIDEO 18+)

Preterali...

Parovi
ScreenShot Youtube

U godini koja je iza nas gledaoci televizije Hepi su u “Parovima” imali prilike da vide raznorazna izdanja takmičara – svađe, tuče, vređanja, zaljubljivanja, razmenjivanja nežnosti, ali i seksa. 

Par koji privlači veliku pažnju javnosti još od sedme sezone poznatog TV formata su Milijana i Milojko Božić. Njih dvoje su u osmu sezonu rijalitija ušli sveže venčani, ali njihova ljubav, po svemu sudeći, nije dugo potrajala. Ubrzo po ulasku, Milijana je “šutnula” svog supruga i uplovila u vezu sa kriminalcem Nemanjom Stamatovićem Žapcem. 

Milijana je sa ljubavnikom imala mnogo puta vrele se*sualne odnose, ne libeći se toga što to radi u istoj prostoriji gde spava i njen još uvek zakoniti suprug Milojko. 

Jedan od njihovih intimnih odnosa koji je privukao najveću pažnju javnosti se dogodio pre nešto više od mesec dana, a u kadru se vidi i starac Milojko koji sve vreme gleda njihovu akciju. Kako je to izgledalo, pogledajte u narednom video-prilogu:

Milutin Radosavljević Mili je imao žestok seks sa Sanjom Mirkov dok su ostali takmičari spavali u sobi. Njih dvoje su se uvukli ispod jorgana, ali se po njihovim pokretima jasno moglo zaključiti šta se dešava ispod. Pogledajte u video-prilogu:

Anastasija Nedeljković i Pavao Vladilo su se za veoma kratko vreme zbližili. Među njima se javila hemija od prvog dana, a već drugog su završili zajedno u krevetu i začinili trenutak.

Anastasija se u jednom trenutku popela na Pavaa i počela da se njiše, a uzdasi su odzvanjali vilom.

Iako su njih dvoje uporno tvrdili da se*sa nije bilo, iz video snimka koji sledi se zaključuje da njih dvoje nisu govorili istinu:

 

 

Izvor: alo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar