Marina Tadić sitno broji do porođaja: Sve je u najboljem redu… (FOTO)

Sve je pripremila za dolazak novog člana porodice

Marina Tadić
ScreenShot Instagram

Dok se sprema da krajem januara na svet donese kćerku, pevačica Marina Tadić (36) oseća spokoj. Kako je prema sopstvenom priznanju štreberka, po prirodi i vaspitanju temeljna u svemu, sve je pripremila za dolazak novog člana porodice, a onda otkrila kako se oseća.

– Savršeno. Mada, mislim da sam na početku trudnoće, pa pokušavam da se ponašam onako kako sam to činila ranije, kad sam tek ostala u drugom stanju. Doktor me opominje da moram da usporim, jer je neophodno da mirujem na kraju trudnoće – rekla je pevačica i dodala da je dosadašnji deo trudnoće protekao u najboljem redu.

– Sve je prošlo u najboljem redu. Na početku sam imala mučnine i tegobe, ali brzo su prošle. Nisam jela ništa u preteranim količinama, a nisam bila ni zahtevna trudnica. Zaista sam se hranila kao i pre trudnoće. Nisam se budila noću zbog gladi, naprotiv, uveče mi hrana nije prijala. Jedino zbog čega žalim i zbog čega sam se tokom čitave trudnoće nervirala jeste to što sam jela slatko. To sebi ne mogu da oprostim, ali nažalost nisam mogla da se oduprem – rekla je Marina pa otkrila da je već pripremila sobu za bebu.

– Pripremila sam sobu i osnovne stvari neophodne za dolazak bebe u kuću, ali kada bolje pogledam, zbrinula sam je do druge godine. Šalu na stranu, ja inače volim da sve u životu na vreme pripremim, a pogotovo je ta moja osobina došla do izražaja sada kada me očekuje najvažnija stvar u životu.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана


Izvor: Gloria

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar