Pobednica Zadruge u opštem rasulu: Evo zašto danima ne izlazi iz kuće (FOTO)

I to se dešava...

Luna Đogani 14.01.2020
E-Stock/M.Rafailović

Pobednica druge „Zadruge“ je u opštem rasulu, ne prestaje da plače, a sve njene misli uperene su ka njenom psu Loliju, koji bije bitku za život.

Iako su mnogi fanovi mislili da je reč zakasneloj reakciji zbog raskida sa Markom i da Luna tek sada pati što je opet sama, istina je da je Đoganijeva trenutno u agoniji, pošto je Loli životno ugrožen i ne zna se da li će se izboriti s problemima.

– Svi znaju koliko je Luna vezana za to kuče. Ona je naziva „ćerom“, priča o njoj kao da joj je sve na svetu, koliko je sama suza prolila za njom dok su bile odvojene. Luni je taj pas više od ljubimca, pa ne čudi da sada, kada je došlo do problema, ona ne zna za sebe, kaže dobro obavešten izvor i dodaje da je sve počelo još 3. januara, kada se Loli povredila.

– Luna je tada i objavila da joj je pas povredio rame i nogu jer je tražio zaklon od petardi. Iako je Loli bila užasno istraumirana i ozbiljno povređena, stvari su krenule nabolje. Ipak, sve se iskomplikovalo i sada je Loli životno ugrožena – priča izvor.

Potvrdu da je Luna mnogo loše dala je i njena majka Anabela. Ona je nakon brojnih poruka Luninih fanova u kojima se pitaju šta je sa Lunom i zašto je nema u javnosti, uputila otvoreno pismo u kojem je otkrila sa čim se Luna suočava.

– Dragi moji, pošto se puno vas „brine“ i brine za Lunu, pitaju kako i zašto je nema, evo ja ću da vas obavestim da Luna prolazi kroz težak period, jer je naš pas Loli životno ugrožen. Nadamo se najboljem i očekujemo razumevanje, pošto je ona član naše porodice – počela je Anabela, pa nastavila.

 

Izvor: Alo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar