Sloba Radanović spreman da se ponovo oženi! Našao onu pravu!

Nakon incidenta sa Kijom shvatio da bez Jelene ne može

Slobodan Sloba Radanović

Foto: Youtube screenshot

Sloba Radanović (29) kaže da je spreman da se oženi Jelenom Duričanin (34), sa kojom je nedavno potvrdio da je u vezi.

Jelena je zbog Slobe ostavila supruga sa kojim ima dvoje dece.

“Jelena i ja smo bili bliski prijatelji, a onda je naš odnos postao intiman. Mi smo dokaz da prijateljstvo može da preraste u ljubav! Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo! Moguće već u toku sledeće godine. Bitno je da posle razvoda sa Kijom i dalje verujem u instituciju braka”, kaže Sloba, a Jelena s osmehom dobacuje:

“Je l’ treba da priložim dokumentaciju da sam se razvela?! Neprijatno mi je da pričam o nama, ali mogu da vam kažem da Sloba ima mnogo kvaliteta i da je poseban na milion i jedan način!”

Radanović kaže da je pre dva meseca shvatio da je Jelena ona prava, nakon incidenta sa Kijom Kockar.

“Jelena mi se našla kada sam imao frku sa Kijom. Ona je uz mene svim lepim i teškim životnim situacijama. Ona bezuslovno voli i zato mi je prirasla srcu”, kaže Sloba koji je već upoznao Jelenu sa roditeljima:

“Jelena je upoznala moju porodicu, a i ja sam upoznao njenu decu! Jelena će biti na mom zajedničkom nastupu sa Cecom Ražnalović. Ako nađem desetak slobodnih dana posle praznika, otići ćemo na odmor.”

Sloba i Jelena još nisu rešili gde će živeti, ali pevač uveliko pomaže devojci da renovira stan.

“Još ne živimo zajedno. Jelena renovira svoj stan, pa sam išao sa njom da izabere tapete. Naravno da sam ja to platio”, rekao je Radanović.

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar