Sanja Marinković progovorila o razvodu: Verujem da postoji više velikih ljubavi

Sanja Marinković
Foto: Screenshot Youtube

Voditeljka Sanja Marinković gostovala je sinoć kod kolege Ognjena Amidžića i tom prilikom osvrnula se na glasine da se razvela od supruga Aleksandra Uhrina.

U poslednje vreme se šuškalo da se Sanja rastala od muža, kao i da više ne žive zajedno, a ona je odlučula da stavi tačku na ove priče.

– Da ti kažem, ti si jedan vrhunski komičar, izuzetno si duhovit… Teme koje se tiču ljubavi su izuzetno osetljive. Mogu samo da kažem da, kao i većina nas pred Novu godinu pravim spiskove, a na tom spisku su mi želje vezane za posao, majčinstvo, zdravlje i naravno želje za ljubav. Želim da u 2020. godini budem najvoljenija žena, od jutra do večeri, e sad da li će to biti u braku ili ne, to ću da razmislim – rekla je Sanja.

– Uopšte nije komplikovano, ja sam jedna od onih žena koja veruje da postoji više velikih ljubavi i da nije garancija da će velika ljubav da završi brakom za ceo život. Ja kad sam se venčavala, to nije bila neka moja mera sreće, jer smo se mi venčali kad je Strahinja imao četiri godine i nisam ni tada tražila garancije koliko će to da traje. Rekla sam da želim da budem najvoljenija žena u 2020. godini, a da li će to biti u braku ili neće, razmisliću. Nisam se razvela, vreme će pokazati – dodala je voditeljka.

Izvor: Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar