David odlepio: Ana Korać ide na još jednu plastičnu operaciju (FOTO)

Dragojević sve teže podnosi Aninu potrebu da menja svoj izgled

Ana Korać
ScreenShot Youtube

Iako veza Ane Korać i Davida Dragojevića važi za jednu od skladnijih, rijaliti par se žestoko sukobio kada je Koraćeva najavila još jednu operaciju nosa pred ulazak u “Zadrugu”.

Kako otkriva izvor blizak paru, Dragojević sve teže podnosi Aninu potrebu da menja svoj izgled, pa je rešio da stavi tačku na to da se konstantno operiše.

– David je oduvek znao da je Ana zavisna od operacija i da joj je najbitnije da izgleda savršeno. Nikada joj se nije mešao u odluke povodom estetskih korekcija, ali je ipak vremenom shvatio da Ana konstantno razmišlja o tome šta sve može da promeni na sebi i da ne prođe dan da ne isplanira bar neku malu intervenciju. Doskora se držao po strani, ali posle operacije nosa u Istanbulu ozbiljnije su razgovarali o tome i tada joj je konačno priznao koliko mu smetaju i koliko ga brinu njene plastične operacije –  objašnjava izvor i otkriva da je Koraćeva tada obećala svom vereniku da više neće odlaziti na operaciju nosa.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

❤️#disneyonice @ana_korac

Објава коју дели David Dragojevic Official (@david__dragojevic) дана


-Iako Ani nije bilo prijatno što je David ne podržava i što se meša u njene odluke u vezi sa estetskim operacijama, popustila je i obećala da je završila sa tim na duže staze. Bio je srećan što su postigli kompromis i što ga je poslušala bez prevelike drame.

– Ipak, njegovo zadovoljstvo bilo je kratkog veka i umesto da uživaju dok ne uđe u „Zadrugu“, Ana je u poslednjem trenutku obavestila verenika da nije zadovoljna kako joj izgleda nos i da želi da se konsultuje sa hirurgom o tome kako može da ispravi to što joj jedna nozdrva izgleda veće od druge. Pokušala je da se opravda da ne može u rijaliti nezadovoljna sobom i tada je David potpuno poludeo – kaže izvor i otkriva detalje žestoke svađe koja je usledila.

– David nije moga da dođe sebi od šoka kada mu je saopštila da nije zadovoljna poslednjom operacijom. Urlao je na Anu, a zatim je počeo da plače kao dete i govori da njeno ludilo više ne može da izdrži. Rekao joj je da je voli više od svega i da želi da život provede s njom, ali da ga užasno plaši da će se ona potpuno uništiti i da će joj za nekoliko godina nos biti u kritičnom stanju. Predložio joj je i odlazak kod psihijatra, što je nju povredilo –  kaže izvor i dodaje da je Koraćeva odlučila da ipak uradi po svom.

– Ana je teško podnela to što joj je David rekao da mora da porazgovara sa stručnim licem i poručila mu je da joj je muka od toga da pravi kompromise. Rekla mu je da neće trpeti uslovljavanja i da će uraditi tu operaciju, slagao se on sa tim ili ne. Rekla mu je da im ne treba svađa pred njen ulazak u rijaliti i poručila da će operaciju uraditi kad-tad – zaključuje izvor.

Izvor: Informer

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar