U 2020. ušla sa posebnim željama: Rada Manojlović pred oltarom sa Harisom (FOTO)

Ako mene pitate, mnogo je važnija beba nego brak, smatra pevačica

Rada Manojlović
E-stock/M.Rafailović

Rada Manojlović je otkriva na šta je naročito ponosna u ovoj godini i šta je to što bi eventualno promenila.

“2019. mi je bila lepa, nije se desilo baš ništa toliko ružno što bih volela da zaboravim, pre bih to nazvala nekim situacijama i usputnim greskama iz kojih bi trebalo da se uči za ubuduće, da se ne bi ponavljale naravno. Godinu sam završila uspešnom pesmom ”Svadba”, koja je najava i uvertira za nove lepe pesme koje nas čekaju početkom 2020″, rekla je Rada.

S obzirom na to da je u dugogodišnjoj vezi sa pevačem Harisom Berkovićem, pitanje je kada će pevačica stati na ludi kamen, a ona je otkrila da li se taj datum bliži i da li joj porodica i prijatelji prigovaraju što se ne udaje.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

❤ #BISERIISVILA @radamanojlovic @_harisberkovic #radamanojlovic #harisberkovic #tb #duet

Објава коју дели RADA MANOJLOVIĆ ❤ (@radamanojlovic.blog) дана


– Ne, samo me vi novinari smarate tim pitanjem (smeh). Vi prvi hoćete da me udate, od mojih se nikome ne žuri. Šalu na stranu, moji su zadovoljni kad sam ja srećna, ne zamaraju me nekim formalnostima i sa nečim im što bi “kao” trebalo. Ako mene pitate, mnogo je važnija beba nego brak (ako mislimo na brak kao papir) – objasnila je Manojlovićeva.

U Novu godinu svi ulaze sa posebnim željama, a pevačica je za kraj ovog novogodišnjeg intervjua otkrila šta će sebi poželeti kada otkuca ponoć.

“Sebi ću poželeti više brige o sebi i svom telu nego do sada, više teretane, više masaža, više uživanja, poželecu stan u Beogradu, neku lepu destinaciju za letovanje, nekoliko lepih pesama, da su svi oko mene živi i zdravi i šta mi više treba od toga. Kao što je jednom rekao jedan pametan čovek, ne mora Nova godina nista da mi donese, samo neka mi ne odnese i ne uzima ono što imam i ja ću biti srećna”, rekla je Rada.

 

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar