Kaja Ostojić upoznala novog dečka sa porodicom! Reč je o poznatom fudbaleru (FOTO)

Ponovo zaljubljena

Katarina Kaya Ostojić
ScreenShot Instagram

Atraktivna pevačica Katarina Kaja Ostojić trenutno boravi u Beogradu sa dečkom Mateom Pavlovićem, hrvatskim fudbalerom, a prema najnovijim informacijama ona ga je dovela u srpsku prestonicu kako bi ga upoznala sa porodicom.

Kaja i Mateo trenutno žive u Francuskoj, gde on igra, a pevačica ga je pre nekoliko dana dovela u Srbiju kako bi ga upoznala sa prijateljima i mamom.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merry Christmas For Everybody ❤️ #MvP4

Објава коју дели MaTeO PaVLoViĆ (@matteo4pavlovic) дана


– Katarina u početku nije bila sigurna da će veza sa Mateom opstati, pa zbog toga nije želela da govori u medijima o svom odnosu. Ljubomorno je čuvala za sebe njihovu vezu, ali sada, kada je sigurna da će on čovek za ceo život, odlučila je da ga dovede u Beograd i upozna sa prijateljima i porodicom – otkrio je izvor blizak pevačici i dodao:

– Njih dvoje su već nekoliko dana u Beogradu, a Kaja se potrudila da bude dobra domaćica svom dečku, pa ga svuda vodi i trudi se da mu pokaže najlepše delove grada. Naravno, svake večeri se provode po restoranima, a baš u petak veče bili su gosti kod manekena Baneta Jankovića u klubu čiji je on suvlasnik.

Kako se navodi, Kajini najbliži oduševljeni su njenim novim izabranikom.

Podsetimo, Kaja je u vezu sa Mateom uplovila nakon razvoda od di-džeja Džuniora Džeka.

Izvor: Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar