Ne može da ga preboli? Luna bi da se pomiri sa Markom Miljkovićem?!

Da li je moguće

Luna Đogani
E-stock

Pobednica „Zadruge 2″ Luna Đogani pre dva dana poslala je dirljivu poruku di-džeju iz Brusa i zatražila da joj pruži još jednu šansu.

– Luna ne može nikako da preboli Marka. Stalno misli na njega i na vreme koje su proveli zajedno. Ubeđena je da je on čovek njenog života i da su raskinuli zbog gluposti, pa je rešila da ga Vrati po svaku cenu. Zato mu je poslala jednu dugačku porukuu kojoj je napisala sve što joј јe na duši. Zamolila ga je da se vide i da joj pruži jos jednu šansu – priča dobro obavešten izvor blizak novopečenoj pevačici.

– Uljudno joj je odgovorio na poruku i čestitao praznike, ali naglasio da ne želi da se pomire. Napisao je da će ona uvek imati posebno mesto u njegovom srcu, ali da je najbolje da se ne viđaju. Pokušao je da je uteši rečima da je „ceo život pred njom i da će sigurno naći nekog još boljeg od njega“ – prepričava sagovornik.

Posle ovakvog Miljkovićevog odgovora, Luna se osećala još gore.

– Baš joj je teško pao Markov hladan odgovor. Bila je ubeđena da će pristati makar da se vide i popričaju. Sada po ceo dan sedi u kući i pilji u jednu tačku. Počela je ponovo da ide kod psihoterapeuta koji joj je pomogao da se oporavi posle raskida sa Slobom Radanovićem. Prolazi kroz veoma težak period. Najveća podrška joj je majka Anabela, koja svaki slobodan trenutak koristi da bude uz nju – priča izvor.

– Više nije moglo i jednostavno je puklo. Borili smo se kao lavovi, ali nije vredelo. Trudila sam se da ostanemo zajedno, jer se volimo i lepo slažemo, ali džaba. Bilo je pritisaka sa svih strana. Zamisli, neki zli ljudi su mu preko Instagrama slali poruke da ga varam. Sram ih bilo! – ispričala je Đoganijeva tokom kratkog boravka u rijalitiju.

Izvor: informer

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar