Nakon samoubistva prvog muža Stoja je konačno našla sreću kraj njega (FOTO)

Tragična ljubavna prošlost...

foto: ScreenShot Instagram

Pevačica Stojanka Novaković prvi put se udala sa svega 16 godina, ali je ostala udovica. Nakon teškog perioda, ponovo je pronašla ljubav.

Gori Instagram! MC Stojan ispozirao u boksericama (FOTO)

Kao veoma mlada, slavna pevačica Stoja prvi put je izgovorila sudbonosno „da“ — udala se sa 16 godina, a sina dobila već u 17. Nažalost, doživela je jednu od najtežih životnih situacija.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели S T O J A (@stoja_institucija) дана

Kako su mediji svojevremeno pisali, Stoja je ostala udovica nakon što je njen izabranik oduzeo sebi život.

— Svi su ubrzo krenuli u potragu za njim i posle nekoliko sati našli su ga mrtvog u reci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji govorili sve najgore. Za nju je to bio prevelik udarac jer je ostala sama s malim detetom. Proživela je pravi pakao — ispričao je svojevremeno izvor blizak pevačici.

Ona nije mnogo pričala o ovom teškom periodu, već je samo jednom prilikom otkrila da joj se porodica njenog pokojnog supruga nije našla u toj situaciji. Naprotiv.

— Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dete i ne znam kuda ću. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam. Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vriskala i plakala! Mislila sam da taj period neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede — ispričala je ona pre nekoliko godina u jednoj emisiji.

Tada Stoja nije ni slutila kakvu joj je sreću i spokoj život spremio za godine koje slede…

 

Izvor: Glossy

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar