Bora Drljača kritično! Lekari mu se bore za život!

Zakomplikovalo mu se zdravstveno stanje

Foto:E-stock/Miloš Rafailović

Posle operacije tumora na debelom crevu u decembru, a onda pre nešto više od nedelju dana završio u bolnici zbog tromba, pevač narodne muzike Bora Drljača nalazi se na intenzivnoj nezi, a njegovo stanje je kritično.

Naime, nakon operacije tromba koji se nalazio u blizini srca, Borini prijatelji otkrili su da je njegovo stanje stabilno, međutim sve se zakomplikovalo.

– Bora baš nema sreće. Sve ga je zadesilo u kratkom vremenskom periodu. Prvo je operisao tumor, pa tromb… Ne znam šta da kažem. Situacija nije uopšte naivna, a on je sada na intenzivnoj nezi. Svi se nadamo da će uspeti da se izvuče iz ovoga – rekao je izvor blizak pevaču.
Borina prijateljica i saradnica Svetlana Tomić je potvrdila ova saznanja.
– Jeste, Bora je u bolnici. Trenutno je na intezivnoj nezi. Bas sam zabrinuta za njega. Nadam se da ce biti dobro i da će se stabilizovati. Ja i Andrija Bajić smo u kontaktu sa Borinim sinom i sa Borom. Bora je veliki borac i verujem da će izaći kao pobednik. Bitno je da je uz njega njegova porodica, familija i svi ljudi koji ga vole. Verujem da ćemo Bora i ja uskoro snimiti još jednu našu zajedničku pesmu, kao što je naš veliki hit ”Nagazna mina” i da će se on uskoro vratiti na scenu – poručila je Borina prijateljica.
Podsetimo, Drljača se vrlo brzo posle prve operacije vratio na estradu i tada je na snimanju novogodišnjeg programa govorio o svom problemu.

Izvor: Alo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar