Kakav šmeker! Petar Strugar zbog Milice Todorović podneo neverovatnu žrtvu! (FOTO)

Ljubav ih inspirisala...

Foto: e-stock/S. Nedelja

Osim tuge koju je uspela da pobedi posle raskida, Milica Todorović rešila se i viška kilograma. Kako se navodi, pevačicu je nova ljubav sa Petrom Strugarom inspirisala da što pre vrati staru kilažu, a dečko joj je najveća podrška na putu ka mršavljenju, budući da je odlučio da drži dijetu zajedno sa njom.

“Milica je odavno nezadovoljna zbog činjenice da je nabacila nekoliko kilograma viška. Njeno stanje se pogoršalo nakon raskida višegodišnje veze, kada je jela šta je stigla. Ipak, situacija se promenila čim je upoznala Petra, jer je shvatila da je vreme za promene i da joj je dosta toga da bude nesrećna kad god se pogleda u ogledalo”, kaže izvor i otkriva da se pevačica poverila svom dečku, koji je istog trenutka odlučio da je podrži i sam počne da se hrani zdravo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Amores duo ?? #milicatodorovic #petarstrugar

Објава коју дели Milica Todorovic [14,7k] ? (@todorovic.star) дана

“Budući da se Milica i Petar ne razdvajaju, bilo je pitanje vremena kada će mu se ona poveriti o tome koliko pati zbog toga što kuburi s kilogramima i što već nekoliko godina ne uspeva trajno da smrša. On je njen problem shvatio ozbiljno i pažljivo ju je saslušao, da bi je potom obavestio da će se zajedno podvrći zdravom režimu ishrane i da se neće zaustaviti dok ponovo ne bude imala staru kilažu”, priča izvor i ističe da je novopečeni par već nekoliko dana na zdravom režimu i da Milica fino podnosi promenu.

“Iako su mislili da će Milici biti jako teško da se navikne na zdrave, proteinske obroke, par već nekoliko dana unosi samo preporučenu hranu. Petar i ona zajedno jedu i ne preskaču nijedan obrok kako bi rezultati što pre bili vidljivi. Njegova podrška joj zaista znači i ne želi da ga razočara, pa se slepo pridržava svega. Milica će uskoro početi da trenira, a nikog ne bi začudilo da joj se i Petar pridruži kako bi i u tome bili zajedno”, zaključio je izvor.

“Milica i Petar ne drže dijetu, već su zajedno odlučili da se hrane zdravo”, napomenuli su akonto ovih navoda iz pevačicinog tima.

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar